Ture och Kerstin tog hem sommarens fototÀvling

Grattis Ture som Àr vinnaren i sommarens fototÀvling! Tillsammans med matte Kerstin Aronsson vinner lagottohanen Ture ett presentkort pÄ TRIXIE-produkter vÀrt 500 kronor. HÄll utkik efter nÀsta tÀvling!

Ett stort grattis till Kerstin Aronsson och lagottohanen Ture som genom en lugn och trevlig fisketur pÄ FaxÀlven kunde ta hem vinsten i sommarens fototÀvling. Priset Àr ett presentkort pÄ TRIXIE-produkter vÀrt 500 kronor. Lagottohanen Ture Àr inte mer Àn ett och ett halvt Är men kan redan titulera sig vinnare i ZooMetros fototÀvling. Under en fisketur pÄ FaxÀlven hemma i LÄngsele tog matte Kerstin Aronsson den harmoniska bilden med Ture vilandes i fören.

Trivs Ture pÄ sjön?

– Han Ă€lskar det, bĂ„de att Ă„ka bĂ„t och att vara med pĂ„ fisketur. Han brukar sitta lĂ€ngst fram och följa hĂ€ndelserna noga. Vanligtvis Ă€r han en busig och aktiv hund, som leker mycket med vĂ„ra barn, Ă€lskar att leka med pinnar och springer med nĂ€r vi Ă€r ute och rider.

Hur har ni tillbringat sommarmÄnaderna?

– VĂ€dret har ju inte varit det bĂ€sta sĂ„ vi har varit hemma mycket. Åkt bĂ„t, badat, fiskat och byggt stall Ă„t vĂ„ra tvĂ„ hĂ€star.

1:a pris, presentkort pÄ TRIXIE vÀrde 500 kronor.
Ture njuter av en bÄttur tillsammans med matte Kerstin Aronsson.

2:a pris, presentkort pÄ TRIXIE vÀrde 300 kronor.
Josefine Strömberg och Trassel hemestrar bÀst pÄ nÀrmaste Àng.

3e:e pris, presentkort pÄ TRIXIE vÀrde 200 kronor.
Shahnti Grönstedt tog en ledig dag pÄ bryggan med sina tvÄ bernersennenhundar.

Relaterade artiklar

Alla artiklar