Ture och Kerstin tog hem sommarens fototävling

Grattis Ture som är vinnaren i sommarens fototävling! Tillsammans med matte Kerstin Aronsson vinner lagottohanen Ture ett presentkort på TRIXIE-produkter värt 500 kronor. Håll utkik efter nästa tävling!

Ett stort grattis till Kerstin Aronsson och lagottohanen Ture som genom en lugn och trevlig fisketur på Faxälven kunde ta hem vinsten i sommarens fototävling. Priset är ett presentkort på TRIXIE-produkter värt 500 kronor. Lagottohanen Ture är inte mer än ett och ett halvt år men kan redan titulera sig vinnare i ZooMetros fototävling. Under en fisketur på Faxälven hemma i Långsele tog matte Kerstin Aronsson den harmoniska bilden med Ture vilandes i fören.

Trivs Ture på sjön?

– Han älskar det, både att åka båt och att vara med på fisketur. Han brukar sitta längst fram och följa händelserna noga. Vanligtvis är han en busig och aktiv hund, som leker mycket med våra barn, älskar att leka med pinnar och springer med när vi är ute och rider.

Hur har ni tillbringat sommarmånaderna?

– Vädret har ju inte varit det bästa så vi har varit hemma mycket. Åkt båt, badat, fiskat och byggt stall åt våra två hästar.

1:a pris, presentkort på TRIXIE värde 500 kronor.
Ture njuter av en båttur tillsammans med matte Kerstin Aronsson.

2:a pris, presentkort på TRIXIE värde 300 kronor.
Josefine Strömberg och Trassel hemestrar bäst på närmaste äng.

3e:e pris, presentkort på TRIXIE värde 200 kronor.
Shahnti Grönstedt tog en ledig dag på bryggan med sina två bernersennenhundar.

Relaterade artiklar

Alla artiklar