Tävla med ditt eget bidrag!

Inför varje nytt nummer av ZooMetro-tidningen har vi en fototävling där vi korar tre vinnare som alla får varsitt pris. Temat är “Djur i midsommarkrans” och du kan vinna ett presentkort på TRIXIE värde 500 kr.

Tävla och vinn! Temat är "Djur i midsommarkrans"

Nu har du chansen att vinna finfina priser genom att fota din fyrbenta vän när den är sommarfin – med kransen på! Tävla på vår Facebook eller här på zoometro.se senast 3 juli så har du chansen att vinna ett presentkort från TRIXIE värde 500 kronor.

Så här går det till:

  1. Ta en bild på ditt/dina husdjur på temat ”Djur i midsommarkrans”.
  2. Ladda upp bilden på den här sidan eller på vår Facebook @zoometro, där vi har ett inlägg om tävlingen. Posta ditt bidrag direkt i kommentarsfältet. Glöm inte att ange djurets namn, bostadsort och er ZooMetro-butiks namn senast den 3 juli 2022.
  3. En jury utser tre pristagare som kontaktas via mejl eller Facebook.
  4. De tre vinnarna presenteras på vår Facebook och på vår hemsida zoometro.se

Tack för ditt bidrag!


Jag har tagit del av ZooMetros integritetspolicy. Bidraget kommer att raderas samma dag som nästa tävlingsperiod inleds. Genom att skicka in din bild godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. Du godkänner att TRIXIE Sverige AB får använda bilden i framtiden samt att ditt namn kan/kommer att publiceras. Om du har med en person på bilden som går att identifiera måste personen i bilden ha givit sitt samtycke. Vid frågor kontakta info@zoometro.se

Villkor
Tre vinnare kommer att utses: 1:a priset är ett presentkort på 500 kr, 2:a priset är ett presentkort på 300 kr och 3:e priset ett presentkort på 200 kr. Presentkorten gäller på TRIXIE-produkter och i angiven butik. Presentkorten är personliga, giltiga i 6 månader och kan inte växlas in till kontanter eller andra produkter. Vinnarna meddelas av TRIXIE Sverige AB och postas till vinnarna. Vinnarna utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Åldersgräns 16 år.

GDPR
Genom att skicka in din bild godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. Du godkänner att TRIXIE Sverige AB får använda bilden i framtiden samt att ditt namn kan/kommer att publiceras. Om du har med en person på bilden som går att identifiera måste personen i bilden ha givit sitt samtycke. Vid frågor kontakta info@zoometro.se

Vill du se andra tävlingsbidrag?

Kolla in inlägget på vår Facebooksida! Där kan du även posta bilden om du inte vill göra det här på sajten.

Häng med i allt som händer i ZooMetros värld!

Du kan avanmäla dig från nyhetsbrevet när du vill genom att klicka på länken i botten av mailet. Klicka här för att läsa vår privacy policy..

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplatform. Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimp's privacy practices här.