TĂ€vla och vinn!

Har du en riktig linslus dÀr hemma? DÄ Àr det dags att plocka fram kameran! ZooMetros fototÀvling erbjuder finfina priser för dig och ditt/dina husdjur.

 

Inför varje nytt nummer av ZooMetro-tidningen har vi en fototĂ€vling dĂ€r vi korar tre vinnare som alla fĂ„r varsitt pris. Junis tema Ă€r “SOMMAR” och den hĂ€r gĂ„ngen kan du vinna ett present som gĂ€ller pĂ„ alla TRIXIE produkter.

TÀvla pÄ vÄr Facebook eller hÀr pÄ zoometro.se senast 24 december sÄ har du chansen att vinna presentkort.

SÄ hÀr gÄr det till:

1. Ta en bild pĂ„ ditt/dina husdjur pĂ„ temat ”SOMMAR”

2. Ladda upp bilden pÄ den hÀr sidan eller pÄ vÄr Facebook @zoometro, dÀr vi har ett inlÀgg om tÀvlingen. Posta ditt bidrag direkt i kommentarsfÀltet. Glöm inte att ange djurets namn, bostadsort och er ZooMetro-butiks namn senast den 14 juli 2024.

3. En jury utser tre pristagare som kontaktas via mejl eller Facebook.

4. De tre vinnarna presenteras i nÀsta nummer av tidningen, pÄ vÄr Facebook och pÄ vÄr hemsida zoometro.se

Vinster:

1:a pris: Presentkort pÄ TRIXIE vÀrde 500 kr

2:a pris: Presentkort pÄ TRIXIE vÀrde 300 kr

3:e pris: Presentkort pÄ TRIXIE vÀrde 200 kr

Villkor

Tre vinnare kommer att utses. Presentkorten gĂ€ller pĂ„ TRIXIE-produkter och i angiven butik. Presentkorten Ă€r personliga, giltiga i 6 mĂ„nader och kan inte vĂ€xlas in till kontanter eller andra produkter. Vinnarna meddelas av TRIXIE Sverige AB och postas till vinnarna. Vinnarna utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. ÅldersgrĂ€ns 16 Ă„r.

GDPR: Genom att skicka in din bild godkÀnner du ditt deltagande i tÀvlingen och vÄra tÀvlingsvillkor. Du godkÀnner att TRIXIE Sverige AB fÄr anvÀnda bilden i framtiden samt att ditt namn kan/kommer att publiceras. Om du har med en person pÄ bilden som gÄr att identifiera mÄste personen i bilden ha givit sitt samtycke. Vid frÄgor kontakta info@zoometro.se

 

Vill du se andra tÀvlingsbidrag?

Kolla in inlÀgget pÄ vÄr Facebooksida! DÀr kan du Àven posta bilden om du inte vill göra det hÀr pÄ sajten.