Tävla och vinn!

Har du en riktig linslus där hemma? Då är det dags att plocka fram kameran! ZooMetros fototävling erbjuder finfina priser för dig och ditt/dina husdjur.

 

Nu är höstens fototävlingen här!

Inför varje nytt nummer av ZooMetro-tidningen har vi en fototävling där vi korar tre vinnare som alla får varsitt pris. Höstens tema är “HÖSTMYS” och den här gången kan du vinna ett present som gäller på alla TRIXIE produkter.

Tävla på vår Facebook eller här på zoometro.se senast 15 oktober så har du chansen att vinna presentkort.

Så här går det till:

1. Ta en bild på ditt/dina husdjur på temat ”HÖSTMYS”

2. Ladda upp bilden på den här sidan eller på vår Facebook @zoometro, där vi har ett inlägg om tävlingen. Posta ditt bidrag direkt i kommentarsfältet. Glöm inte att ange djurets namn, bostadsort och er ZooMetro-butiks namn senast den 15 oktober 2023.

3. En jury utser tre pristagare som kontaktas via mejl eller Facebook.

4. De tre vinnarna presenteras i nästa nummer av tidningen, på vår Facebook och på vår hemsida zoometro.se

Vinster:

1:a pris: Presentkort på TRIXIE värde 500 kr

2:a pris: Presentkort på TRIXIE värde 300 kr

3:e pris: Presentkort på TRIXIE värde 200 kr

Villkor

Tre vinnare kommer att utses. Presentkorten gäller på TRIXIE-produkter och i angiven butik. Presentkorten är personliga, giltiga i 6 månader och kan inte växlas in till kontanter eller andra produkter. Vinnarna meddelas av TRIXIE Sverige AB och postas till vinnarna. Vinnarna utses av en jury och beslutet kan inte överklagas. Åldersgräns 16 år.

GDPR: Genom att skicka in din bild godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. Du godkänner att TRIXIE Sverige AB får använda bilden i framtiden samt att ditt namn kan/kommer att publiceras. Om du har med en person på bilden som går att identifiera måste personen i bilden ha givit sitt samtycke. Vid frågor kontakta info@zoometro.se

Tack för ditt bidrag!


Jag har tagit del av ZooMetros integritetspolicy. Bidraget kommer att raderas samma dag som nästa tävlingsperiod inleds. Genom att skicka in din bild godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. Du godkänner att TRIXIE Sverige AB får använda bilden i framtiden samt att ditt namn kan/kommer att publiceras. Om du har med en person på bilden som går att identifiera måste personen i bilden ha givit sitt samtycke. Vid frågor kontakta info@zoometro.se

Har du en riktig linslus där hemma? Då är det dags att plocka fram kameran! ZooMetros fototävling erbjuder finfina priser för dig och ditt/dina husdjur.

Vill du se andra tävlingsbidrag?

Kolla in inlägget på vår Facebooksida! Där kan du även posta bilden om du inte vill göra det här på sajten.