Elvis vann vinterns fototävling

Ett stort grattis till Elvis och Viktoria Hagel från Sundsbruk, strax utanför Sundsvall! I en gnistrande vintersol tog de vinnarbilden i decembers fototävling och kammade hem ett presentkort från TRIXIE värt 500 kronor.  

Under en fin vinterdag tog Viktoria vinnarbilden på tioåriga staffordshire bullterriern Elvis. Förstapriset i tävlingen var ett presentkort på TRIXIE-produkter värt 500 kronor.

Vad händer egentligen på bilden?

– Elvis är fullkomligt galen i snö, så vi var ute och kastade snöbollar på Norra berget i Sundsvall och försökte samtidigt ta en riktigt bra bild.

Hur hanterar en snötok som Elvis den här snöfattiga vintern?

– Vi fick lite snö tidigare men nu är det ju tyvärr inte så mycket kvar. Som tur är älskar han att springa i skogen också, det blir mycket sök och spår, och så har han kompisar hemma i form av två staffar och en chihuahua.

1:a pris, presentkort på TRIXIE, värde 500 kronor.
Staffordshire bullterriern Elvis leker i snön.

2:a pris, presentkort på TRIXIE, värde 300 kronor.
Malin Lilledahl och Chilla glassar i solen under en skogspromenad hemma i Sandviken.

3:e pris, presentkort på TRIXIE, värde 200 kronor.
Katten Trassel fotograferad av matte Josefine Strömberg från Sundsvall.

Relaterade artiklar

Alla artiklar

Häng med i allt som händer i ZooMetros värld!

Du kan avanmäla dig från nyhetsbrevet när du vill genom att klicka på länken i botten av mailet. Klicka här för att läsa vår privacy policy..

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplatform. Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimp's privacy practices här.