Tage bland löven vann förstapris

Den franska bulldoggen Tage i ett mysigt täcke framför en höstig lövhög föll juryn i smaken i höstens fototävling. På temat Bus i lövhög blev det Helena Steninger i Hägersten som tog hem vinsten – ett presentkort på TRIXIE om 500 kronor!

En vacker höstdag i favoritparken Långbro passade matte Helena Steninger på att ta fram kameran. Motivet blev såklart hunden Tage, en tre år gammal fransk bulldogg.
– Tage är världens snällaste fralla! Han är glad och social och älskar allt och alla, speciellt barn. Han är en riktig kelgris och det bästa han vet är mys, bus och mat, berättar Helena Steninger.

I höst och vinter passar radarparet på att ta sig ut på fina promenader och mysa lite extra i mörkret om kvällarna. Såklart finns även tid för lite bus och lek.
– Tage gillar dragkamp, men ser han en fotboll är det kört!

Vad ska ni köpa för vinsten (presentkortet på 500 kr)?
– Vi får se vad vi kommer köpa för vinsten, men jag är säker på att Tage kommer hitta massa saker han vill ha! 

Två i tävlingen kom Joanna Sandell och katten Nessie, som tillsammans vann ett presentkort på TRIXIE om 300 kronor. Tredjepriset i tävlingen kammades hem av kaninen Happy Bubbles och hans husse Rikard Vallgren, som kan köpa något de gillar från TRIXIE för ett värde av 200 kronor. Ett stort grattis säger vi till alla tre!

Relaterade artiklar

Alla artiklar