Gustav och vårsolen blev en vinnande kombo

När den livsnjutande katten Gustav i Tumba fick vårkänslor var Pia Brisenmark snabb med kameran. Gustav i ljuset av vårens första solstrålar vinner ZooMetros fototävling på temat ”Välkommen vårsol”!

Berätta om fototillfället!

– När Gustav får vårkänslor myser han och kisar med ögonen. Han blir också lite extra sprallig och busig. Bilden togs en vårdag när Gustav lagt sig på sängen i den strålande vårsolen. Han låg och mös väldigt länge och då beslutade jag mig för att ta en bild. Det var ett oförglömligt ögonblick!

Beskriv Gustav!
– Gustav är min snart 80-åriga mamma Lenas katt, de bor tillsammans i Segersjö i Tumba. Gustav är sju år och en bestämd herre som kan bli på väldigt dåligt humör och hitta på en massa bus om du inte ger honom uppmärksamhet. Han är en livsnjutare som gärna blir klappad hela dagarna. 

Vad betyder Gustav för familjen?

– Gustav betyder allt för min mamma, hon älskar honom över allt annat. Hon tog över katten från min son så Gustav betyder mycket för oss alla. Han är en lekfull glädjespridare.

Vad ska ni köpa för vinsten, ett presentkort på TRIXIE på 500 kronor?

– Gustav ska få något han behöver. En vattenfontän har han redan och den gillar han mycket. Kanske att det blir en foderautomat eller ny borste! 

 

Grattis till vinsten i vårens fototävling säger vi till fotograf Pia, mamma Lena och katten Gustav! Tvåa kom Lisbeth Nilsson och katten Nova som vinner ett presentkort på 300 kronor. Trea i tävlingen och ett presentkort på 200 kronor Joanna Sandell med katten Lovikka. Nästa fototävling publiceras i våra sociala kanaler den 18 juni. Håll utkik efter nya chanser att vinna!

1:a pris, Presentkort TRIXIE 500 kr
Katten Gustav i vårsolen.

2:a pris, Presentkort TRIXIE 300 kr
katten Nova fångad på bild av Lisbeth Nilsson.

3:e pris, Presentkort TRIXIE 200 kr
Katten Lovikka som spanar.

Relaterade artiklar

Alla artiklar