Borzin Mac vann höstens fototävling!

Höstens fototävling, med temat Höstmys, tog Anki’s barnbarn Minna och hund Mac hem! Läs mer om Mac och vad han gillar att göra på promenaderna i intervjun.

Hej Anki! 

Stort grattis till vinsten i ZooMetros fototävling på temat Höstmys!

Berätta, vem ser vi på bilden? 
Det är mitt barnbarn Minna och min borzoi “Mac” vid vår hästhage.

Har Mac någon djurkompis?
Vi har två hästar som Mac trivs bra med och min quarter (hästras från USA) kommer gärna fram och hälsar. Mac är duktig med hästarna, han håller bra avstånd och går inte in i hagen utan att jag säger att det är ok. Han är dessutom en hund som behöver ganska mycket egentid för att vara glad så han har stalltjänst varje dag, utan de andra hundarna, då strosar han med när vi mockar och fixar. 

Vad tycker ni är härligast med hösten? 
Jag gillar att fotografera alla underbara färger, det gör jag ofta under våra långturer i skogen, sen sitter vi gärna i soffan och myser ihop med lite godis. 

Vad gör Mac helst när ni går på promenad?
Vi lärde honom redan som liten att han inte fick bära långa pinnar, han höll på att sticka ut ögonen på de andra hundarna (två storpudlar och ytterligare en borzio), men han lärde sig snabbt att kottar var okej. Så nu när vi är på promenad leker han gärna med kottar, han bär, kastar och vill ha dragkamp, och det roliga är att han väljer sina kottar med omsorg.

Tre snabba med Mac

Hoppa eller gräva?  – Bägge är nog lika roliga

Ben eller boll?  – Ben är en stor favorit

Skogspromenad eller bad? – Skogspromenad!

Relaterade artiklar

Alla artiklar